CD&V-voorzitster Mia Snoeys-Hermans is boos. En als Mia boos is, dan heeft ze daar volgens haar alle reden toe. Volgens de CD&V-voorzitster gaan de Open Vld en de Sp.a onterecht er met de ideeën van haar partij van door.

De CD&V is boos op de Open Vld en hun mobiliteitsspecialist. Mia Snoeys: "Martin Margodt doet nu precies of het idee van de voorrangswijziging op de Grote Markt komt van hem.

Hij doet ook alsof hij alleen was Mobilithals. Destijds liet hij uitschijnen dat Mobilithals een onafhankelijke groep van Herentalsenaren was. De waarheid is dat we enkel van de Groenen steun kregen voor ons voorstel van de voorrangswijziging."

Mia begrijpt verder niets van de recente publicatie Sports-Editie Herentals. Mia Snoeys: "Hoe durven ze. In het partijblad van de Sp.a. doen ze uitschijnen dat het project van de zwerfkatten van hen komt, dat de tankslag hun idee is en dat de pastorijschuur in Noorderwijk als verenigingslokaal hun realisatie is.

Tussendoor werpt de Sp.a. zich nog op als gezinspartij. Ge moet maar durven. Het is wel gemakkelijk. Ze laten onze schepen Mien Van Olmen het werk doen en ze drukken het af in hun boekje.  Helemaal te gortig doet de Sp.a wanneer ze de verhoging van de subsidie voor de Diftar-factuur (van 15 naar 25 euro) als hun verdienste inschrijven. Dit kan echt niet meer."

Ook de pluimen voor het project zelfstandig wonen voor personen met een handicap steken ze onterecht op hun hoed." Dit project is volgens de CD&V-voorzitster een initiatief van hun partijgenoot OCMW-voorzitter Fons Michiels.

We kijken al uit naar het partijblad Spots van de Sp.a. Wanneer het straks bij  onze redactie in de bus valt, verneem je er meer over.